AK SİTELER AK SİTELER
Diğer Resmi Ak Siteleri
Kadın Kolları

Kadınlarımızla yarınlar daha aydınlık olacak.

Gençlik Kolları

AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir.

WEB SİTESİNE GİT
AK Parti İletişim Merkezi (AKİM)

Görüşleriniz bizim için önemli.

AK İcraatlar

Birlikte başardık!

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi

Yaşlılar toplumun kutup yıldızıdır.

Engelli Koordinasyon Merkezi

Yeter ki gönüller engelli olmasın. İnşallah her engel aşılır.

TBMM Grup Başkanlığı

AK Kütüphane

Tükiye Bülteni

Siyaset Akademisi

25-06-2018 00:00:00

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, seçim sonuçları ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

Peşin, yaptığı basın açıklamasında Ak Parti’nin Niğde’de Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldığını açıkladı.

Peşin konuşmasında; ‘’Öncelikle seçim sürecinde büyük emek veren, bu sonucun alınmasında gece gündüz durmadan çalışan teşkilatıma teşekkür etmek istiyorum. Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımız Muzaffer Yılmaz Başkanlığındaki ekibine, İl Yönetimime, ev ev dolaşan, büyük bir fedakarlık
örneği sergileyen Kadın Kollarımıza, her alanda bizlere destek veren, partimizin en önemli kademelerinden olan geleceğimizin teminatı Gençlik Kollarımıza, İlçe yönetimlerimize, belde, mahalle ve köy sorumlularımıza, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Başkan ve üyelerimize, Milletvekillerimize ve
özellikle tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Niğde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve yönetimine, Büyük Birlik Partisi ve Yönetimine etmek istiyorum. Cumhur İttifakında sayın Cumhurbaşkanımıza verdikleri destek ile istikrarın sürmesine büyük destekleri oldu. İl Başkanı
şahsında tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Bu başarıda asıl emeği olan, oyları ile istikrara destek olan, mazlumlara umut olan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan olarak seçen tüm seçmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Niğde’de birlik-beraberlik içerisinde bir seçim çalışması sürdürdük. Dedikodulara kulak asmadık, bizim bir hedefimiz vardı ve o hedefe odaklandık. Hamdolsun, 2 Milletvekilini parlamentoya gönderdik ve sayın Cumhurbaşkanımıza Başkan olarak seçtik .
Türkiye’de alınan oylarında üzerinde oy oranı çıkararak rekora imza attık. Halkımız ‘Durmak yok, yola devam.' Dedi. ‘Bu şarkı burada bitmez.' dedi.

Bu seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin bizatihi kendisidir. Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımızın her bir ferdidir. Türk milleti sandığa, sandıkta tezahür ettirdiği iradesine sahip çıkarak, demokrasiye ve onun ayrılmaz bir parçası olan haklarına ve özgürlüklerine ne kadar önem verdiğini bu seçimde tekrar göstermiştir. Dün darbecilerin tanklarını, toplarını, uçaklarını, helikopterlerini, silahlarını çıplak elleriyle durduran bu millet bugün aynı ellerle istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı bu seçimin galibinin salt çoğunlukla Erdoğan olduğunu açıklamıştır. Bildiğiniz gibi en yakın Cumhurbaşkanı adayı ile Recep Tayyip Erdoğan’ın arasındaki fark 22 puan. Sonuç çok net!

Milletimiz, sandıkta tercihini 16 yıldır olduğu gibi bu defa da kavgadan değil, hizmetten yana kullanmıştır. Kazanan demokrasimiz, kazanan hizmet siyaseti, kazanan milli iradenin üstünlüğü, kazanan Türkiye, kazanan Türk milleti, kazanan bölgemizdeki tüm mağdurlar, kazanan dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Bizlere bugünleri gösteren Rabbimize hamd ediyorum.

Bizleri, milletimize mahçup etmeyen Rabbimize hamd ediyorum. Bizleri, kalbiyle ve gözüyle ülkemizi takip eden kardeşlerimize mahçup etmeyen Rabbimize hamd ediyorum. Halkımızın güvenine karşılık verebilmek için daha çok ter dökeceğiz.
Halkımızın desteğinin hakkını verebilmek için daha çok mücadele edeceğiz. Sandıkta bize verdiğiniz güçle, ülkemizi 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte ulaştıracağız.” dedi

SEN DE KATIL SEN DE KATIL

Gücümüze Güç Katın.